Wilhelminastraat 27, Haarlem
T 023 531 50 58

Huisarts Haarlem | Huisartsenpraktijk Thoolen

Huisarts Haarlem

Huisarts Haarlem Nodig? Bij Huisartsenpraktijk Thoolen bent u in vertrouwde handen. Tijdens ons spreekuur en behandeling nemen wij de tijd om uw klachten of wensen te bespreken en bieden wij persoonlijke zorg.

Natuurlijk gaan wij met de tijd mee en kunt u ook snel online allerlei zaken regelen. U kunt online recepten bestellen, een afspraak inplannen en een E-consult vragen. Hiermee bespaart u zelf veel tijd. Op onze website vindt u informatie over de praktijkopenings- en spreekuurtijdenpraktijknieuws, maar ook informatie over de huisartsen en de doktersassistenten.

Over huisarts Haarlem – Dokter Thoolen

In ons pand aan de Wilhelminastraat in Haarlem is ook de praktijk van huisarts R.G. Naarden gehuisvest. Hoewel het twee aparte praktijken betreft, werken de assistentes voor beide praktijken. De intensieve samenwerking tussen huisartsenpraktijk Thoolen en Naarden is de basis voor goede zorg. Door de samenwerking kunnen wij u betere en uitgebreidere zorg bieden.

Als Huisarts Haarlem maken wij bij Huisartsenpraktijk Thoolen deel uit van het Gezondheidscentrum Stad en Vaart. Dit betekent dat wij samenwerken met andere zorgverleners in het centrum van Haarlem. Zo kunnen wij samen met alle andere huisartsen in Haarlem een nog breder aanbod van zorg bieden.

Huisarts Haarlem, Gezondheidscentrum Stad en Vaart

De praktijk aan de Wilhelminastraat is onderdeel van Gezondheidscentrum Stad en Vaart. Dit is een gezondheidscentrum waar verscheidene zorgverleners toe behoren. Bij Gezondheidscentrum Stad en Vaart zijn onder andere praktijken voor osteopathie, fysiotherapie, diëtetiek, acupunctuur en huisartsen aangesloten. Buiten de zorgaanbieders van Gezondheidscentrum Stad en Vaart hebben wij ook goede contacten met andere zorgverleners uit de omgeving van de praktijk.

Contact huisarts Haarlem – Dokter Thoolen

De praktijk van Thoolen huisarts Haarlem is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur via het telefoonnummer 023-5315058. Wij werken met een keuzemenu, indien het een spoedgeval betreft kunt u optie 1 kiezen om doorverbonden te worden met een van de assistentes. Mocht u onverhoopt geen gehoor krijgen op de spoedlijn, dan kunt u contact opnemen met de doktersdienst via het telefoonnummer 0900-1515.

Thoolen Huisarts Haarlem is gesloten op woensdagmiddag. Indien u op woensdagmiddag een spoedgeval voor huisarts Haarlem heeft, kunt u terecht bij de praktijk van dokter Naarden. In de avond, de nacht of in het weekend kunt u met spoedgevallen terecht bij de Spoedpost. Deze Spoedpost is te bereiken via het telefoonnummer 023-2242526.

Tot ziens in de praktijk,

Maaike Thoolen en Brechtje Lemaire, huisartsen