Wilhelminastraat 27, Haarlem
T 023 531 50 58

Huisartsenpraktijk Haarlem | Dokter Thoolen

Huisartsenpraktijk Haarlem

Huisartsenpraktijk Haarlem nodig? Huisartsenpraktijk Thoolen bevindt zich aan de Wilhelminastraat in het centrum van Haarlem. Met de ruime praktijk en het grote netwerk van Gezondheidscentrum Stad en Vaart staat huisartsenpraktijk Thoolen voor u klaar als uw huisartsenpraktijk Haarlem. Wij nemen alle tijd om uw klachten of wensen te bespreken.

Spreekuren huisartsenpraktijk Haarlem

Bij Huisartsenpraktijk Haarlem, Thoolen werken wij met spreekuren op afspraak. Spreekuur vindt iedere ochtend en middag plaats, met uitzondering van woensdagmiddag. Op woensdag ochtend en donderdagmiddag heeft dokter Lemaire spreekuur, de andere dagen is dokter Thoolen aanwezig.

Om de tijden van het spreekuur goed in te kunnen plannen vraagt de assistente naar de aard van de klacht(en). Indien u meer dan een gezondheidsklacht met de dokter wil bespreken, worden er dubbele afspraken gemaakt. Zo heeft u tijd genoeg om uw problemen aan de dokter voor te leggen.

Informatie over huisartsenpraktijk Haarlem – Dokter Thoolen

Huisartsenpraktijk Thoolen is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur via 023-5315058. Wij werken met een keuzemenu, indien het een spoedgeval betreft kunt u optie 1 kiezen om doorverbonden te worden met een van de assistentes. Mocht u onverhoopt geen gehoor krijgen op de spoedlijn, dan kunt u contact opnemen met de doktersdienst via het telefoonnummer 0900-1515.

Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten. Indien u op woensdagmiddag een spoedgeval heeft, kunt u terecht bij de praktijk van dokter Naarden. In de avond, de nacht of in het weekend kunt u met spoedgevallen terecht bij de Spoedpost. Deze Spoedpost is te bereiken via het telefoonnummer 023-2242526.

Huisarts Haarlem, Gezondheidscentrum Stad en Vaart

In 2011 is het pand waarin de praktijk is gevestigd geheel gerenoveerd. Hierdoor is er een ruime praktijk gecreëerd, welke voldoet aan alle moderne normen in de gezondheidszorg. De praktijk aan de Wilhelminastraat is onderdeel van Gezondheidscentrum Stad en Vaart. Hier zijn onder andere praktijken voor osteopathie, fysiotherapie, diëtetiek, acupunctuur en huisartsen aangesloten. Buiten de zorgaanbieders van Gezondheidscentrum Stad en Vaart hebben wij ook goede contacten met andere zorgverleners uit de omgeving van de praktijk. Hierdoor kunnen wij optimale zorg bieden in iedere situatie.