Wilhelminastraat 27, Haarlem
T 023 531 50 58

Openingstijden/ spreekuren

Telefoonnummers

De praktijk is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur op 023-5315058.

Wij maken gebruik van een keuzemenu. Indien er sprake is van een spoedgeval kunt u optie 1 kiezen en u wordt dan direct doorvebonden met een van de assistentes.
Indien u onverhoopt geen gehoor krijgt op de spoedlijn kunt u contact opnemen met de doktersdienst tel: 0900-1515.

Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten. De praktijk van dokter Naarden neemt dan voor spoedgevallen waar.

In de avond, de nacht en in het weekend kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Spoedpost, telefoonnummer 023-2242526

Tijdens de vakanties kunt u contact opnemen met de doktersdienst (0900-1515), zij zullen u de naam en het telefoonnummer geven van de arts die waarneemt.

Spreekuren

Het spreekuur is alleen op afspraak en vindt elke ochtend en middag plaats, behalve woensdagmiddag. Op woensdagochtend en donderdag werkt dokter Lemaire in de praktijk en doet zij het spreekuur. De assistente kan u vragen naar de aard van de klacht, met name om in drukke periodes het spreekuur goed te kunnen plannen. Wilt u meer dan één probleem met de arts bespreken of verwacht u meer tijd nodig te hebben, maakt u dan een dubbele afspraak. Overlegt u in dat geval eerst met de assistente.

Visites

Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aan vragen bij de assistente voor 10.30 uur (dat geldt vanzelfsprekend niet voor spoedvisites). Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. De dokter kan u eventueel aan het einde van de ochtend nog even terugbellen als er vragen zijn.

Telefonisch spreekuur

Wanneer u de dokter telefonisch wilt spreken kunt u in de ochtend contact opnemen met de assistente. Zij noteert uw naam, telefoonnummer en de reden van het gesprek. De dokter belt u dan tussen 12.00 en 13.00 uur terug.

Assistente

Bij de assistente kunt u naast medische en administratieve vragen terecht voor: urineonderzoek (graag inleveren voor 10.00 uur), bloeddrukmeting, diabetescontrole, maken van een hartfilm, onderzoek van de bloedvaten, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, maken van uitstrijkjes, zwangerschapstesten en het verbinden van wonden. Belt u even van te voren zodat de behandelkamer vrij gepland is.

Praktijkondersteuner

Op maandag, donderdag en vrijdag heeft Anouk Blokhuis spreekuur als praktijkondersteuner- somatiek (vooral zorg voor diabetes-mellitus en longziekten).

Op donderdag heeft Paulina Hartman, praktijkondersteuner GGZ spreekuur.