Wilhelminastraat 27, Haarlem
T 023 531 50 58

Medewerkers

Maaike Thoolen (huisarts)

Maaike ThoolenDe opleiding tot arts volgde zij aan de Universiteit van Maastricht. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest als arts in de interne geneeskunde en in de psychiatrie, begon ze aan de huisartsenopleiding in Leiden. Deze heeft ze in 2004 succesvol afgerond, waarna een periode volgde met diverse waarnemingen in huisartspraktijken in deze regio. In deze tijd is zij ook, samen met haar partner, naar Heemstede verhuisd. Zij hebben samen 2 zoontjes. In 2006 heeft ze de huisartsenpraktijk overgenomen van haar voorganger. De praktijk is 5 jaar lang gevestigd geweest aan de Stolbergstraat. Sinds mei 2011 is de praktijk gevestigd op de  Wilhelminastraat 27. Wat het werk als huisarts voor haar aantrekkelijk maakt, zijn de afwisseling van het vak en de leuke contacten met patiënten. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, en vrijdag. De donderdag besteed ze aan management en administratieve taken. Big. nr. 99054717201

Brechtje Lemaire (huisarts)

Brechtje LemaireBrechtje Lemaire heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam. Na haar studie is zij twee jaar in een ziekenhuis werkzaam geweest als arts op de afdeling gynaecologie en daarna twee jaar als poortarts op de spoedeisende hulp. Zij heeft daarna de huisartsenopleiding in Leiden gedaan. Sinds 2007 werkt zij in de praktijk van dokter Thoolen. Het interessante van het beroep huisarts is voor haar de grote variatie aan problemen en het intensieve contact met mensen. Zij woont in Overveen met haar partner en 3 kinderen. Zij werkt op woensdagochtend en donderdag in de praktijk van dokter Thoolen. Big. nr. 69048996001

Anouk Blokhuis- van Staaveren (praktijkondersteuner somatiek)

Anouk BlokhuisAnouk Blokhuis is sinds 2006 werkzaam in de praktijk. Eerst als doktersassistente en sinds 2015 als praktijkondersteuner somatiek en praktijkmanager. Zij heeft hiervoor een 2-jarige opleiding tot praktijkondersteuner gevolgd. Zij heeft zelfstandig spreekuren voor patiënten met chronische ziekten, zoals suikerziekte, Astma en COPD. Zij controleert en begeleidt deze patiënten bij een optimale instelling van hun ziekte. Ook voert zij onderzoeken uit zoals spirometrie, ECG en vaatonderzoek. Daarnaast heeft zij een belangrijke rol binnen de organisatie van de praktijk.  Anouk is op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag werkzaam in de praktijk. De overige dagen besteedt zij o.a. aan de zorg voor haar 3 kinderen.

Paulina Hartman (praktijkondersteuner GGZ- volwassenen)

Foto Paulina HartmanPaulina Hartman heeft de opleiding als sociaal psychiatrisch verpleegkundige gevolgd en werkt als praktijkondersteuner GGZ. Paulina heeft ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg waaronder de psychiatrie, verslavingszorg en zorg voor verstandelijk beperkten. Momenteel werkt ze bij verschillende huisartsen als POH-GGZ, daarnaast zowel in de basis-GGZ en specialistische-GGZ. Wat voor haar het werk interessant en aantrekkelijk maakt, is het contact met patiënten en de verschillende klachten die vaak na een aantal gesprekken verminderen. Mochten er meer of specifieke klachten zijn dan kan zo nodig verwezen worden naar meer gerichte gespecialiseerde hulp.  Paulina houdt in haar vrije tijd van reizen en is een enthousiast volkstuinbezitter.

Elisabeth Langeler, (praktijkondersteuner GGZ- jeugd)

Elisabeth Langeler is psycholoog en voor een middag per week gedetacheerd vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin Kennemerland als POH Jeugd.
Zij heeft jarenlange ervaring in de Jeugdhulp en GGZ.
Zij vindt het erg leuk en uitdagend om met kinderen/jongeren en ouders, die met zeer diverse vragen komen, samen te werken.
Elisabeth woont in Haarlem en houdt erg van vakanties in de bergen, lezen en wandelen met haar hond.

Margreeth Meeter (doktersassistente)

Margreeth van Dam- MeeterMagreeth is al een aantal jaar werkzaam als doktersassistente. Na een verhuizing naar deze regio is zij in 2011 in de praktijk komen werken. Zij verricht zowel taken in de behandelkamer als aan de telefoon. De werkzaamheden en sfeer van een huisartsenpraktijk passen goed bij haar sociale karakter. Margreeth heeft in 2014 de opleiding tot spreekuur ondersteuner huisarts afgerond, een functie waarin zij een aantal veel voorkomende aandoeningen zelf kan behandelen. Margreeth is werkzaam op maandag t/m donderdag.

Marloes Blok (doktersassistente)

Marloes is eind 2011 in de praktijk komen werken vlak na het afronden van haar opleiding tot doktersassistente. Inmiddels is zij een ervaren en belangrijke medewerker in de praktijk. Zij doet haar werk met veel enthousiasme. De afwisseling tussen het werk aan de telefoon en de balie en de medische taken in de behandelkamer maken het vak aantrekkelijk voor haar. Momenteel volgt Marloes de opleiding tot spreekuurondersteuner huisarts. Zij werkt op dinsdag t/m vrijdag.

Stephanie van Straaten (doktersassistente)

Stephanie van StraatenSinds maart 2106 werkt Stephanie in onze praktijk als doktersassistente. Zij heeft hiervoor al in andere huisartspraktijken gewerkt en is dus een ervaren assistente. Zij werkt op maandagochtend, en donderdag en vrijdag de hele dag. Zij combineert deze baan met de zorg voor haar gezin met 2 jonge kinderen.

Bart van ’t Land (huisarts in opleiding)

Bart van ’t Land is in 2014 afgestudeerd als basisarts aan de Rijksuniversiteit Groningen waarbij hij zowel in Groningen als in Amsterdam en op Curaçao gestudeerd heeft. Daarna heeft hij ervaring op gedaan door 1,5 jaar te werken als arts assistent in Amstelveen waar hij werkzaam was op de afdelingen chirurgie, orthopedie, urologie, neurologie, kindergeneeskunde en op de spoedeisende hulp. In 2017 is hij met veel plezier begonnen aan de huisartsopleiding omdat hij dit vak veelzijdig en verrassend vind (“geen enkele dag is hetzelfde!”). Dit laatste jaar van zijn opleiding zal hij werkzaam zijn in deze praktijk en staan zijn deuren bij hem voor u open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.