Afspraken – Huisartsenpraktijk Thoolen – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Thoolen
Wilhelminastraat 27 2011 VJ
Haarlem

Afspraken

Spreekuren
Het spreekuur is alleen op afspraak en vindt elke ochtend en middag plaats. Dokter Honselaar en dokter Thoolen zijn de 2 vaste huisartsen van de praktijk. Daarnaast is er meestal een huisarts in opleiding die spreekuur doet. Momenteel is dit Liore Dulos.

De assistente vraagt u naar de aard van de klacht, met name om in drukke periodes het spreekuur goed te kunnen plannen. De duur van een afspraak met de dokter is geschikt voor het bespreken van 1 klacht. Wilt u meer dan één probleem met de arts bespreken of verwacht u meer dan 15 minuten nodig te hebben, kunt u dit met de assistente overleggen.

U kunt ook een afspraak in plannen via het patiëntenportaal, of de “uw zorg online-app”.

Visites
Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aan vragen bij de assistente voor 10.30 uur (dat geldt vanzelfsprekend niet voor spoedvisites). Het huisbezoek wordt alleen afgelegd in het geval van medische noodzaak.

Telefonisch spreekuur
Wanneer u de dokter telefonisch wilt spreken kunt u een telefonische afspraak inplannen via de Uw zorg online-app of het portaal. U kunt ook een telefonische afspraak met de huisarts maken via de assistente.

Beeldbel afspraak

U kunt online via de app of het portaal een afspraak maken voor een beeldbel-gesprek (oftewel een video-gesprek) met de huisarts. Dit soort afspraken zijn alleen geschikt voor klachten waarbij geen lichamelijk onderzoek nodig is.

Assistente

Bij de assistente kunt u naast medische en administratieve vragen terecht voor: urineonderzoek (graag inleveren voor 10.00 uur), bloeddrukmeting, controle op hart- en vaatziekten, maken van een hartfilm, onderzoek van de bloedvaten, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, maken van uitstrijkjes, het verbinden van wonden en voor eenvoudige medische problemen. Belt u even van te voren zodat de behandelkamer vrij gepland is.

Praktijkondersteuner
Op maandag, dinsdag en donderdag heeft Lisa Drost spreekuur. Zij werkt als praktijkondersteuner- somatiek (vooral zorg voor diabetes mellitus, hart-en vaatziekten en longziekten).

Op maandag en donderdag heeft Marleen van Kraaij, praktijkondersteuner GGZ voor volwassenen, spreekuur.

Op woensdagmiddag heeft Sarah Stevens, praktijkondersteuner GGZ voor jeugd, spreekuur.