Afspraken – Huisartsenpraktijk Thoolen – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Thoolen
Wilhelminastraat 27 2011 VJ
Haarlem

Afspraken

Spreekuren
Het spreekuur is alleen op afspraak en vindt elke ochtend en middag plaats. Dokter Honselaar en dokter Thoolen zijn de 2 vaste huisartsen van de praktijk.

De assistente vraagt u naar de aard van de klacht, met name om in drukke periodes het spreekuur goed te kunnen plannen. De duur van een afspraak met de dokter is geschikt voor het bespreken van 1 klacht. Wilt u meer dan één probleem met de arts bespreken of verwacht u meer dan 15 minuten nodig te hebben, kunt u dit met de assistente overleggen.

U kunt ook een afspraak in plannen via het patiëntenportaal, of de “uw zorg online-app”.

Visites
Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aan vragen bij de assistente voor 10.30 uur (dat geldt vanzelfsprekend niet voor spoedvisites). Het huisbezoek wordt alleen afgelegd in het geval van medische noodzaak.

Telefonisch spreekuur
Wanneer u de dokter telefonisch wilt spreken kunt u in de ochtend contact opnemen met de assistente. Zij noteert uw naam, telefoonnummer en de reden van het gesprek. De dokter belt u dan tussen 12.00 en 14.00 uur terug.

Assistente
Bij de assistente kunt u naast medische en administratieve vragen terecht voor: urineonderzoek (graag inleveren voor 10.00 uur), bloeddrukmeting, controle op hart- en vaatziekten, maken van een hartfilm, onderzoek van de bloedvaten, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, maken van uitstrijkjes, het verbinden van wonden en voor eenvoudige medische problemen. Belt u even van te voren zodat de behandelkamer vrij gepland is.

Praktijkondersteuner
Op maandag, donderdag en vrijdag heeft Stephanie van Straaten spreekuur. Zij werkt als praktijkondersteuner- somatiek (vooral zorg voor diabetes mellitus, hart-en vaatziekten en longziekten).

Op donderdag heeft Paulina Hartman, praktijkondersteuner GGZ voor volwassenen, spreekuur.

Op maandagmiddag heeft Elisabeth Langeler, praktijkondersteuner GGZ voor jeugd, spreekuur.