Nieuwe patiënten – Huisartsenpraktijk Thoolen – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Thoolen
Wilhelminastraat 27 2011 VJ
Haarlem

Nieuwe patiënten

Huisartsenpraktijk Thoolen is momenteel beperkt open voor nieuwe patiënten. Wij nemen alleen patiënten aan uit de woonwijken met postcode 2011, 2013 en 2019 (Raaksgebied). Indien u een nieuwe huisarts zoekt, of als u informatie wilt hebben over de praktijk, kunt u contact opnemen met de assistente, bij voorkeur tussen 08:00-10:45 uur en 13:30-15:00 uur.

Bij uw inschrijving als nieuwe patiënt vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen, zodat wij een aantal gegevens van u hebben. Wij verzoeken u het formulier af te drukken, in te vullen en mee te nemen bij uw eerste bezoek aan de praktijk.

U kunt hier het inschrijfformulier downloaden

For a registration form in English press here

Wij zijn wettelijk verplicht uw identiteit te controleren bij een eerste contact. Daarom verzoeken wij u bij het eerste bezoek aan de praktijk uw verzekeringspasje en uw identiteitsbewijs mee te nemen. Mocht u het inschrijfformulier willen opsturen naar de praktijk, dan verzoeken wij u vriendelijk een kopie van uw identiteitsbewijs en verzekeringspasje toe te voegen. Alleen dan kunnen wij u inschrijven. Dit is ook de reden waarom volledig online inschrijven helaas niet gaat.

Als u zich inschrijft als nieuwe patiënt, is het belangrijk om dit aan uw oude huisarts door te geven. Hij/ zij kan dan uw medisch dossier opsturen en u uitschrijven als patiënt.

Indien u prijs stelt op een kennismakingsgesprek met dokter Thoolen of dokter Honselaar, kunt u daarvoor een afspraak maken met de assistente.