Wilhelminastraat 27, Haarlem
T 023 531 50 58

Nieuwe patiënten

De praktijk van dokter Thoolen is momenteel beperkt open voor nieuwe patiënten. Wij nemen alleen patiënten aan uit de woonwijken met postcode 2011, 2012, 2013, 2014 en 2019 (Raaksgebied). Indien u een nieuwe huisarts zoekt, of als u informatie wilt hebben over de praktijk, kunt u contact opnemen met de assistente bij voorkeur tussen 08:00-11:00 uur en 13:30-17:00 uur. U kunt ook onderstaand formulier invullen, de assistente neemt dan binnen een aantal werkdagen contact met u op.

Bij uw inschrijving als nieuwe patiënt vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen, zodat wij een aantal gegevens van u hebben. Wij verzoeken u het formulier af te drukken, in te vullen en mee te nemen bij uw eerste bezoek aan de praktijk.

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden

Sinds juni 2009 zijn wij wettelijk verplicht uw identiteit te controleren bij een eerste contact. Daarom verzoeken wij u bij uw eerste bezoek aan de praktijk uw verzekeringspasje en een kopie van uw identiteitsbewijs mee te nemen. Mocht u het inschrijfformulier willen opsturen naar de praktijk, dan verzoeken wij u vriendelijk een kopie van uw identiteitsbewijs en verzekeringspasje toe te voegen. Alleen dan kunnen wij u inschrijven. Dit is ook de reden waarom volledig inschrijven via internet helaas niet gaat.

Als u zich inschrijft als nieuwe patiënt, is het belangrijk om dit aan uw oude huisarts door te geven. Hij/ zij kan dan uw medisch dossier opsturen en u uitschrijven als patiënt.

Dokter Thoolen vindt het prettig om met nieuwe patiënten een kennismakingsgesprek te hebben. Indien u hier prijs op stelt, kunt u daarvoor een afspraak maken met de assistente.

Ik wil graag dat de assistente contact met mij opneemt voor mijn inschrijving in de praktijk en vul hier mijn gegevens in (let op dit is niet het inschrijfformulier!)

Nieuwe patienten

  • Gebruik het formaat dd/mm/jjjj
  • Telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent.