Nieuwe huisarts in opleiding: Liore Dulos – Huisartsenpraktijk Thoolen – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Thoolen
Wilhelminastraat 27 2011 VJ
Haarlem

Terug naar overzicht

Nieuwe huisarts in opleiding: Liore Dulos

Vanaf 1 september 2023 zal gedurende minimaal 1 jaar Liore Dulos als huisarts in opleiding in onze praktijk werkzaam zijn, als onderdeel van de laatste fase van haar opleiding. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Hieronder stelt zij zich voor:

Hoi! Ik ben Liore Dulos en vanaf 1 september ben ik de nieuwe huisarts in opleiding hier in de praktijk. Mijn derde en tevens laatste jaar van de opleiding zal ik hier komen doen. Ik ben 30 jaar oud, woon in Amsterdam en in mijn vrije tijd zit ik graag op mijn wielrenfiets of sta ik in de keuken. Tot snel!

Hi! My name is Liore Dulos and from September 1st I will be the new GP in training here in the practice. I will be doing my third and final year of the course here. I am 30 years old, live in Amsterdam and in my free time I like to ride on my racing bike or spend time cooking. See you soon!

Publicatiedatum: 30-03-2024